1''-os csatlakozású mágneses iszapleválasztó DS5-25

1''-os csatlakozású mágneses iszapleválasztó                                                          DS5-25
42 245 Ft + ÁFA
A DS5-25 a fűtési és hűtési rendszerekben jelen lévő szennyeződések összegyűjtésére és eltávolítására szolgál. A megfelelő kialakításával illetve a benne lévő szűrő és erős mágnes segítésével hatékonyan távolítja el a mágneses és nem mágneses szennyeződéseket. Az átlátszó tartályos kialakításának köszönhetően a termék kinézete esztétikus és egyben praktikus, az összegyűlt szennyeződések mennyisége leeresztés nélkül is könnyedén ellenőrizhető. Kettő elzáró szeleppel és légtelenítővel van ellátva, így a beszerelés és a tisztítás könnyedén elvégezhető. 3/4''-os (DS5-20) és 1''-os (DS5-25) méretű szeleppel egyaránt kapható, hogy szélesebb körben alkalmazható legyen.

A COMPUTHERM DS5-20 és DS5-25 mágneses iszapleválasztók a fűtési és hűtési rendszerekben jelen lévő szennyeződések összegyűjtésére és eltávolítására szolgálnak. A megfelelő kialakításukkal illetve a bennük lévő szűrők és erős mágnesek segítésével hatékonyan távolítják el a mágneses és nem mágneses szennyeződéseket egyaránt a fűtési/hűtési rendszerekből, ezáltal elősegítve a rendszer megfelelő működését és növelve annak élettartamát. Az átlátszó tartálynak köszönhetően az összegyűjtött szennyeződés mennyisége könnyedén ellenőrizhető a rendszer megbontása nélkül. A két különböző csatlakozási méretnek és a tartozék golyóscsapoknak köszönhetően könnyedén beszerelhetőek további alkatrészek használata nélkül. Az összegyűjtött szennyeződések eltávolítása után a beépített légtelenítő szelep segítségével a légtelenítés könnyedén megoldható.

Szelepek csatlakozó mérete: 3/4'' (DS5-20) ill. 1'' (DS5-25), Fűtőkör maximális üzemi nyomása: 4 bar, Minimális üzemi hőmérséklet: 0 °C, Maximális üzemi hőmérséklet: 100 °C, Kvs: 1,6 m3/h (DS5-20) ill. 2,8 m3/h (DS5-25), Mágnes erőssége: 12000 Gauss (neodímium mágnes), Ház anyaga: üvegszál erősítésű nejlon (PA66)
Adatok
Gyűjtőcsomagolás
1 db
Cikkszám
DS5-25
Hasonló termékek