Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Általános Szerződési Feltételek

Az alábbi dokumentum az Electro Profeel Bt. ( bost.hu ) Webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül OLVASSA EL!

bost.hu termékeket kínál eladásra. Az -n keresztül történt elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Electro Profeel Bt. és a rendelést leadó magánszemély vagy cég ( továbbiakban Megrendelő ) között. A Megrendelő a rendelés adatait valamint a rendeléssel kapcsolatos szerződési feltételeket a Rendelés Összesítő oldalon a 2. Szerződő felek azonosítása 

A vásárlási szerződés az Electro Profeel Bt., mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. Az Electro Profeel Bt. csak a
www.bost.hu oldalon, a cég logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes webáruházon keresztül leadott rendelésekért felel.

A megrendelő a Megrendelés véglegesítés cím aloldalon található adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, az Electro Profeel Bt. ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. Az Electro Profeel Bt. a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni. 

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek3. Árak 

A termékek mellett feltüntetett ár a termék nettó ára, amely nem tartalmazza az Áfa-t, és nem tartalmazza a szállítási költségeket sem. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző E-mailben is szerepel.

Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

Szállítási árak :

25.000 Ft25.000 Ft érték felett      ingyenes   Akciós termékek esetében, az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciós áron megrendelt termék nem szállítható, úgy ennek tényéről, - a rendelés feldolgozását követően - az Eladó elektronikus úton tájékoztatja a Megrendelőt.4. Az Electro Profeel Bt. felelősségvállalása5. A megrendelő felelősségvállalása6. A szerződés hatályai nfo@elektromos.hu E-mail címre vagy az ELÉRHETŐSÉG oldalon feltüntett fax-számra eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha az elállás elküldését a megrendelő hitelt érdemlően igazolni tudja.

A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az Electro Profeel Bt. köteles az áru ellenértékét a sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék(ek) visszaszolgáltatását követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült költségeket a megrendelő viseli.

A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében az Electro Profeel Bt. fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésbe foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak az Electro Profeel Bt.-nek.


A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.